Услуги

Услуги

Цялостно изграждане на GPS проследяване, контрол и логистика на автомобилния парк. Контрол на горива - зареждане, източване и разход на гориво, Контрол на маршрути за автомобили, които се движат по зададен маршрут, контрол на зони и много други. Отчет кой шофьор колко време е управлявал авомобила, какви нарушения е правил.

Дистанционно сваляне на тахографските данни от автомобила

Цялостна картина на шофирането. Контрол на зареждане от ведомствени бензиностанции. Аларма на капачката на резервоара за предодвратяване на източване по паркинги.

Над тридесет видове справки, включително и опит за заглушаване на сигнала с технически средства.

Онлайн следене на автомобилите през тридесет секунди. Персонален електронен ключ за всяко МПС или шофьор с опция GPS тракера да работи и като имобилайзер. Изцяло скрит монтаж без видими компоненти като антени, кабели и други.

Професионални GPS тракери на ниски цени или под наем. Нестандартни решения по желание на клиента.

Проследяване на персонални GSM телефони на минимална месечна такса от 2,90лв. на месец. Възможност за преглеждане на история на движение и др. Аларми за напускане на определени зони, маршрути или адреси.

За нас

Ние сме екип с над десет годишен опит в изграждане и потдръжка на  GPS системи за проследяване и контрол на автомобилния парк от инженери. Предлагаме решение за нуждите на всеки клиент. Внедряваме иновативни технологии за повишаване на качеството на услугата. Ако ползвате такава услуга от друга компания и искате да направите сравнение с нас предлагаме безплатно едноседмично тестване. А ако не сте доволни от настоящия си доставчик то ние ще изкупим устройствата Ви на пазрна цена и ще ги заменим със съвременни такива.

За контакти

Офис:
гр.Добрич, ул.Велико Търново N 50

  Никола Николов /Управител/: 0878604744
  Светла Славова /Търговски представител/: 0878221463
 nikolov@nimex-bg.com
 slavova@nimex-bg.com

 Понеделник - Събота 8:00-17:00
Неделя - Почивен ден

Изпрати запитване