Дистанционно сваляне на тахографските данни от автомобила

Дистанционно сваляне на тахографските данни от автомобила

Дистанционно сваляне на тахографските данни от автомобила

29.11.2018 г. 14:24:42 ч.
(448 Преглеждания)
WEB Tacho Solution е голям напредък в изтеглянето на файлове с данни за отдалечени тахографи. Решението е лесно управляемо и не изисква сложна софтуерна инсталация. Всичко е достъпно чрез уеб страница. Сега можете да изтегляте тахографски файлове от вашият офис от  компютър с достъп до интернет. 
* - изисква инсталиране на софтуерен четец на фирмени карти на персонален компютър.

УЕБ ДОСТЪП

Достъпете и изтегляйте файловете на тахографите на целия си автопарк от един уеб базиран интерфейс. Съвместим на всички платформи - изисква инсталиране и допълнителни приставки.СПИСЪЦИ

След като създадете график, избраните файлове на тахограф ще бъдат изтеглени автоматично. Данните ще бъдат изтеглени всеки определен период, например веднъж седмично, веднъж месечно и т.н.

ЗАЩИТЕТЕ СЪХРАНЕНИЕТО НА ТАХОГРАФСКИТЕ ФАЙЛОВЕ

Данните се съхраняват на вашият компютър и могат да бъдат достъпни само от вашите оторизирани потребители. Не е нужно да се притеснявате, че някой файл е изгубен и трябва да го изтеглите отново от тахографа.НЯМА СЛОЖНА ЛИЦЕНЗИОННА СИСТЕМА

Сега можете да стартирате решението много бързо, защото подписването на FM устройство с SMS команда вече не се изисква, нямате нужда от лиценз за компютър. Просто отворете приложението Web Tacho и можете да започнете работата си.

 
ПОДДРЪЖКА НА НЯКОЛКО ФОРМАТА

Поддържаме  стандартното DDD разширение на файла и  тахографи  VDO – Siemens или  Stoneridge, . Просто зададете необходимата настройка в настройките на потребителя на Web Tacho.

За нас

Ние сме екип с над десет годишен опит в изграждане и потдръжка на  GPS системи за проследяване и контрол на автомобилния парк от инженери. Предлагаме решение за нуждите на всеки клиент. Внедряваме иновативни технологии за повишаване на качеството на услугата. Ако ползвате такава услуга от друга компания и искате да направите сравнение с нас предлагаме безплатно едноседмично тестване. А ако не сте доволни от настоящия си доставчик то ние ще изкупим устройствата Ви на пазрна цена и ще ги заменим със съвременни такива.

За контакти

Офис:
гр.Добрич, ул.Велико Търново N 50

  Никола Николов /Управител/: 0878604744
  Светла Славова /Търговски представител/: 0878221463
 nikolov@nimex-bg.com
 slavova@nimex-bg.com

 Понеделник - Събота 8:00-17:00
Неделя - Почивен ден

Изпрати запитване